Slide Barcelona té cura dels infants

Barcelona té cura dels infants

Aquest any el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants centra la mirada en els drets dels infants a la cura i a la protecció, per tal d’assegurar-los tota l’atenció necessària per al seu benestar.

Volem afavorir que els infants de Barcelona creixin envoltats de respecte i cures. És clau comunicar-los la certesa que sempre trobaran una persona adulta, un servei i/o una institució que els/les cuidarà i que vetllarà per les seves necessitats.

Enguany també celebrem el 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, per la qual els estats signataris es van comprometre a tenir cura dels infants.

Calendari de novembre de 2019

Obertura de portes de les sessions escolars: 9h o 9,30h – Obertura de guixeta de les sessions familiars: 10,15h o 10,45h

Descarregar PDF

Notícies

Veure més notícies

Programa


Fulletó

Programa de projeccions
escolars i familia

Descarregar PDF

Díptic famílies

Programa de projeccions
familiars

Descarregar PDF

Cartell famílies

Cartell de les projeccions
Cinema en Família

Descarregar PDF

Lleure educatiu

Flyer de les projeccions per a lleure educatiu i adolescents

Descarregar PDF

Darrers tuits

1 year ago
Un mes gairebé! Èxit rotund del #CinemaenFamília del @CCDretsInfants 2019-20: https://t.co/I2kNZ9BwkA 'Dumbo' va fer les delícies de menuts i menudes, mentre s'estrenava sessió per a públic adolescent amb 'Les vides de Grace'. Com cada any, als @CCDretsInfants amb @bcn_ajuntament https://t.co/uXaDjLLZmi CCDretsInfants photo

Darrers posts a Facebook

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

L’objectiu del Cicle de Cinema i Drets dels Infants és potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants, a partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules. Aquest cicle és un programa educatiu engegat l’any 2000 que promou el Departament de Promoció de la Infància de l’Àrea de Drets Socials en col·laboració amb l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Si en una primera etapa s’adreçava només als centres educatius, des de 2009 el projecte es va obrir a totes les famílies de la ciutat. Cada any convida els uns i les altres a participar en una proposta que combina lleure, diàleg i aprenentatge.
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants10 months ago
"La vida d'en Carbassó" de Rita&Luca Films va protagonitzar el segon diumenge del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2019-20. El recordem amb aquesta crònica, famílies!!!
https://www.cinemadretsinfants.cat/2019/11/17/1a-sessio-carbasso-families/
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants10 months ago
Teniu disponible a l'espai #poetic de La Veïnal TV #desdecasa 3 performances poètiques realitzades per l’alumnat de 3r d'ESO de l'IES Jaume Balmes en el marc de la seva participació en el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2015-16 🙌😍

👉https://www.laveinal.cat/slam-poesia-institut-jaume-balmes/
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants1 year ago
Moltes gràcies Monlau ESO - Batxillerat per compartir els continguts del butlletí del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants!!!
"📰 Us compartim l'enllaç al butlletí que ha publicat el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants on podreu trobar els comentaris i preguntes que es van plantejar els nostres alumnes durant la seva sortida als Cinemes Girona, després de veure la pel·lícula "El buen maestro". Visiteu l'enllaç i doneu-hi un cop d'ull perquè les seves reflexions són molt interessants! 🤔 👇"

Xarxes socials

Comparteix aquest blog

Comentaris

3 Comments on “Edició 2019-2020”

 1. Bona tarda,
  Com a familia, ens vam apuntar a dues sessions però no hem rebut cap confirmació. Seria possible rebre un mail amb els dies i les sessions a les que ens vam registrar?
  La inscripció està feta a nom de Pau Arasa Villar: pau.arasa@gmail.com

  Gràcies

 2. Bon dia,
  sóc l’Anna Solanas, educadora del grup d’adolescents del Casal dels Infants del Raval.

  Hem vist les vostres propostes i ens semblen molt interessants per treballar els drets dels infants
  però per horari no podem participar de les activitats que proposeu. D’aquesta manera us vull
  demanar si és possible que ens feu arribar alguna de les dues pel·lícules que teniu per adolescents
  per tal de poder fer el visionat des del mateix casal.

  Moltes gràcies

 3. Me gustaría ver el making of de la película del Carbassó.
  Gracias,
  Alejandro Ortega

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *