A Barcelona els infants no esteu sols

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants proposa abordar les situacions i les sensacions de soledat que estan vivint els infants de Barcelona, especialment durant la pandèmia. L'objectiu és acompanyar-los i facilitar-los eines per fer-hi front i trobar-hi solucions.
En aquest camí, infants i adolescents d'arreu de la ciutat descobriran que no estan sols, i que sempre trobaran una que els guiï i els aculli, per tal de créixer i desenvolupar-se com a persones.

Calendari d'abril de 2021

Obertura de portes de les sessions escolars: 9h - 9,30h - Obertura de guixeta de les sessions familiars: 10h o 11h.

Descarregar PDF
Sessions presencials als Cinemes Girona

C/ Girona, 175 - Barcelona

Visitar lloc web

Programa


Fulletó

Programa de projeccions escolars i familiars

Descarregar PDF

Díptic famílies

Programa de projeccions familiars

Descarregar PDF

Cartell famílies

Cartell de les projeccions Cinema en Família

Descarregar PDF

Lleure educatiu

Flyer de la projecció per a lleure educatiu

Descarregar PDF

Adolescents

Flyer de la projecció per a adolescents

Descarregar PDF

Darrers tuits

Darrers posts a Facebook

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

L’objectiu del Cicle de Cinema i Drets dels Infants és potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants, a partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules. Aquest cicle és un programa educatiu engegat l’any 2000 que promou el Departament de Promoció de la Infància de l’Àrea de Drets Socials en col·laboració amb l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Si en una primera etapa s’adreçava només als centres educatius, des de 2009 el projecte es va obrir a totes les famílies de la ciutat. Cada any convida els uns i les altres a participar en una proposta que combina lleure, diàleg i aprenentatge.
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants6 months ago
Demà diumenge 27 de novembre a les 11h tenim programada la darrera sessió de #CinemaenFamília del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants als Cinemes Girona.
Famílies, encara podeu reservar per venir a veure #ElzoodenPitus. Podeu fer-ho des del web: https://www.cinemadretsinfants.cat/el-zoo-den-pitus-families/
Entrada gratuita per gaudir del cinema en família i debatre sobre els drets dels infants a la ciutat.
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants7 months ago
https://www.independent.cat/noticia/79033/espai-public-al-cicle-de-cinema-dels-drets-dels-infants-als-girona?fbclid=IwAR1UpV6RL_zGsengFuUECAhiTxL9MpQxzegBeDZJAURmDP5A_liQrqQ8rD0
Moltes gràcies a L'Independent de Gràcia per fer difusió de les sessions familiars del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants!!!
Vam arrencar ahir diumenge 6 de novembre. Molts nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, van gaudir de la 1a projecció de 'Jacob, Mimi i els gossos del barri'.
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants7 months ago
El dret a la ciutat és el tema d'enguany del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants, que inicia les sessions per a famílies diumenge 6 als Cinemes Girona amb Jacob, Mimi i els gossos del barri (11h), que es tornarà a projectar diumenge 20....

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *