L’alumnat de P4 i P5 de l’escola Àngel Baixeras ens envia dibuixos al voltant de les històries de la petita Anna i en Ludovic

Després d’anar a veure als Cinemes Girona els curtmetratges de la sessió Juguem com la petita Anna i en Ludovic, les nenes i els nens d’educació infantil de l’escola Àngel Baixeras vam establir una conversa, per grups (P4 i P5), sobre què recordàvem de les històries que ens havien explicat aquests personatges. Un cop vam parlar-ne durant uns quinze o vint minuts, les mestres ens van proposar que cadascun i cadascuna de nosaltres dibuixés el què li havia agradat més! Després relatàvem el que hi havia a cada dibuix amb la idea de quedar-nos amb la història que havíem triat i amb aquella part que ens havia semblat especial… Entre tots i totes van sortir moltes idees, com veureu a la mostra de dibuixos que us hem enviat. Esperem que us agradin 🙂

Alumnes de P4 i P5 de l’escola Àngel Baixeras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *