Els valors del film ‘Pinotxo 3000’ des del punt de vista dels nens i nenes de 4t de l’escola Lluís Vives

Fotograma de la pel·lícula “Pinotxo 3000”

L’alumnat de 4t de primària de l’escola Lluís Vives vam anar als Cinemes Girona a veure la pel·lícula Pinotxo 3000 , en el marc del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23, que es va dedicar al dret a la ciutat per part dels infants.

De tornada a l’escola, vam elaborar un llistat dels valors que apareixien molt clarament al film. I després vam decidir fer una sèrie de fotografies que representés tots aquests valors: companyonia i solidaritat, cura de la natura, respecte entre companys i el fet de compartir.

Us hem preparat una presentació que recull l’experiència creativa a l’aula:

Valors Pinotxo 3000 4t primària Escola Lluis Vives by Cicle de Cinema i Drets dels Infants on Scribd

Que ho gaudiu com nosaltres fent-ho!

Alumnes de 4t de primària de l’escola Lluís Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *