Article a la revista de l’escola Patronat Domènech sobre els drets dels infants a la ciutat

Fotograma de la pel·lícula “El zoo d’en Pitus”

Després de participar al Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23, l’alumnat i la tutora de 6è de l’escola Patronat Domènech vam voler compartir l’experiència viscuda amb la resta de la comunitat educativa. Així va ser com vam decidir elaborar un article per ser publicat a la revista que fem a la nostra escola. D’aquesta manera, vam poder explicar-hi tant la preparació prèvia sobre els drets que tenim els infants a una ciutat amable i amigable, com perquè vam trobar tan interessant anar a veure El zoo d’en Pitus, una pel·lícula que protagonitzen nens i nenes com nosaltres.

Després de veure la pel·lícula i fer l’activitat prèvia, de nou a l’aula, tots i totes vam compartir reflexions, i després vam crear un debat sobre què passava a la pel·lícula i què feien els infants protagonistes per trobar solucions als problemes del seu barri.

Aquí us deixem el text del nostre article per tal que el pugueu llegir:

Article sobre CCDI 6è revista esc Patronat Domènech by Cicle de Cinema i Drets dels Infants on Scribd

Segur que hi trobareu moltes idees per també millorar el vostre barri 😉

Si voleu veure com va quedar el nostre article publicat a la revista de l’escola, podeu veure-ho en aquest enllaç, a les pàgines 24 i 25 dels OVNIS de 6è. Esperem que us agradi!

Alumnes de 6è de primària de l’escola Patronat Domènech

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *