L’alumnat d’I5 de l’escola Nou Patufet dibuixa i comenta situacions per gaudir de la ciutat

Quan ja havíem anat a la primera projecció de Yoko y sus amigos als Cinemes Girona, vam fer una activitat creativa a l’aula, per comentar com havia anat l’experiència, què havíem après i quines conclusions en trèiem. Primer de tot, ens vam dividir en quatre grups de treball. A cada equip, ens vam posar d’acord per escollir una fotografia del film i, al voltant de la imatge, vam representar gràficament algunes escenes de la pel·lícula.

Més tard, els grups, un per un, vam explicar què havíem representat. Ho vam fer oralment davant de la resta de companys i companyes. Entre tots i totes, vam aconseguir que sortissin força idees sobre el joc, els espais públics a la ciutat, i les amigues i els amics.

Alumnes d’I5 de l’escola Nou Patufet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *