L’alumnat de 6è de primària de l’escola Lluís Vives dibuixa la ciutat dels infants

En tornar dels Cinemes Girona i després d’haver gaudit molt amb la pel·lícula El zoo d’en Pitus, se’ns van ocórrer encara moltes més idees per convertir Barcelona en la ciutat dels infants. L’activitat prèvia a l’aula ja ens havia servit per fer una diagnosi de les nostres necessitats i també de les nostres propostes per millorar el barri i l’entorn urbà. Però el film ens va ajudar a visualitzar-ho en imatges.

Per tant, aquí teniu la col·lecció de dibuixos que vam elaborar els i les alumnes de 6è de l’escola Lluís Vives arran del nostre pas pel Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23. A veure què us semblen!

Estem molt contents i contentes de compartir-ho!!!

Alumnes de 6è de primària de l’escola Lluís Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *