Fem murals sobre els drets dels infants a la ciutat a l’escola Lluís Vives

Som els nens i les nenes dels grups classe de cicle inicial de l’escola Lluís Vives: The Swimmers de 1r i The Tennis Players de 2n. Per participar al Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23, vam acudir a la projecció del film Jacob, Mimi i els gossos del barri del 8 de novembre. La pel·lícula ens va agradar molt, i ens va semblar fantàstica l’experiència d’anar tots junts al cinema.

Un cop de nou a l’aula, vam parlar de l’aventura que vivien en Jacob i la Mimi, acompanyats de la canilla de gossos, i també de la relació entre la història i el dret dels infants a viure en un entorn urbà acollidor i amable. D’aquí en van sortir dues grans idees que vam resumir així:

  • Dret a una vida digna i a un entorn saludable.

Seguidament, vam decidir i després vam elaborar uns dibuixos que expressessin les idees principals contingudes en aquest dret a la ciutat per part de la infància. Amb algunes de les representacions gràfiques resultants, vam preparar dos murals que ara us compartim:

Oi que ens van quedar molt bé???

Alumnes de cicle inicial de primària de l’escola Lluís Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *