Pòsters de l’alumnat de 3r d’ESO de l’institut Príncep de Viana

Aquí us presentem tres dels cartells resultants de l’activitat de campanya de sensibilització sobre el dret a la ciutat dels infants i adolescents. Els hem elaborat alumnes de 3r d’ESO de l’institut Príncep de Viana, un cop a l’aula, després d’anar a la projecció del nostre nivell educatiu del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23.

Cada subgrup d’alumnes hem escollit algun dels tres drets dels infants sortien reflectits a la pel·lícula Perifèria i hem acabat plasmant la defensa dels nostres drets a una ciutat més humana en forma de cartell. Els tres drets de referència eren:

  • A trobar a la ciutat de Barcelona les condicions socials, econòmiques, polítiques, culturals, ambientals i d’accessibilitat universal per viure-hi dignament.
  • A una ciutat amable, on es garanteixi l’harmonia entre habitatge i espais d’ús col·lectiu.
  • A participar en l’elaboració del projecte de ciutat.

El documental ens va resultar una molt bona font d’inspiració per conèixer de primera mà com els serveis i els espais públics dels quals gaudim ara a la nostra ciutat són fruit de les lluites veïnals que van iniciar-se als anys 70. Així mateix, vam prendre més consciència de totes les reivindicacions que encara són vigents.

 

Alumnes de 3r d’ESO de l’institut Príncep de Viana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *