Rap sobre els drets dels infants a la ciutat de l’escola Mare de Déu de Montserrat

El passat 11 de novembre, vam anar als Cinemes Girona a veure la pel·lícula El zoo d’en Pitus, en el marc del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23. Som alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’escola Mare de Déu de Montserrat, situada al barri del Guinardó.

Un cop de tornada a l’escola, vam comentar el film i tots els aprenentatges que n’havíem extret, relacionats amb els drets dels infants. A partir d’aquí, vam començar a crear la lletra del nostre rap, per exposar la mirada que tenim envers el barri i la ciutat. Després vam escriure el text definitiu del rap en un mural i vam relacionar cada una de les estrofes amb una escena de la pel·lícula.

Com a nois i noies, volem fer sentir la nostra veu i donar a conèixer el nostre punt de vista sobre el dret a la ciutat. Així va ser com també ens vam engrescar a cantar i actuar per elaborar un vídeo del rap:

Esperem que us agradi!!!

Alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’escola Mare de Déu de Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *