‘Yoko y sus amigos’ inspira el vídeo resum de les creacions d’I5 de l’institut escola Arts

Fotograma de la pel·lícula “Yoko y sus amigos”

Som els i les alumnes dels dos grups classe de 5 anys de l’institut escola Arts del barri d’Hostafrancs. Dilluns passat vam assistir a la primera projecció de la pel·lícula adreçada a educació infantil, Yoko y sus amigos, en el marc del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23, dedicat als drets dels infants a la ciutat.

Primer de tot, us volem agrair haver pogut participar en aquesta activitat tan interessant. La pel·lícula els va agradar molt i l’aventura d’arribar en metro, també!

A continuació, us presentem les creacions resultants, a través del muntatge audiovisual que han elaborat les nostres tutores amb els dibuixos que vam fer i els àudios de les nostres explicacions. Esperem que us agradi 😉

Alumnes d’I5 de l’institut escola Arts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *