Nens i nenes de 2n de l’escola Antoni Balmanya desgranen els drets dels infants a la ciutat

Fotograma de la pel·lícula “Jacob, Mimi i els gossos del barri”

Aquest matí el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants ha acollit la tercera projecció escolar de Jacob, Mimi i els gossos del barri, adreçada a cicle inicial. L’alumnat de 2n de l’escola Antoni Balmanya hem portat un vídeo per fer un repàs als principals drets dels infants, i després donar a conèixer de quins llocs del barri gaudim més i què hi trobem a faltar. Com a la història que protagonitzen en Jacob i la Mimi, pensem que tenim molt a dir a l’hora de definir com hauria de ser la nostra ciutat, per viure-hi millor.

Aquí us deixem el vídeo:

Alumnes de 2n de l’escola Antoni Balmanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *