El dret a la ciutat segons l’alumnat de cicle inicial de l’escola Sagrat Cor Besòs

Fotograma de la pel·lícula “Jacob, Mimi i els gossos del barri”

Avui hi ha hagut una doble estrena al Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23: la primera sessió per a centres educatius i el vídeo que hem fet els nens i les nenes de cicle inicial de l’escola Sagrat Cor Besòs. Hem anat als Cinemes Girona a veure la pel·lícula Jacob, Mimi i els gossos del barri, en la qual els dos protagonistes i una canilla de gossos aconsegueixen fer escoltar la seva veu en el disseny del barri de Maskachka (Riga).

Nosaltres també volem dir la nostra i que les nostres opinions sobre la ciutat i el barri siguin tingudes en compte. Per això hem parlat dels parcs del nostre entorn, què ens agrada anar-hi a fer i què hi trobem a faltar.  A veure què us semblen totes les idees que hem compartit:

Alumnes de cicle inicial de l’escola Sagrat Cor Besòs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *