‘Super Size Me’ fa reflexionar l’alumnat de 1r d’ESO de l’escola Monlau sobre el dret a l’alimentació

Us fem arribar algunes de les imatges de còmic que vam elaborar els i les alumnes de 1r d’ESO de l’escola Monlau sobre el dret a l’alimentació i a una vida sostenible, després de veure Super Size Me al Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2021-22.

La pel·lícula ens va fer percebre molt més clarament la importància del menjar saludable i d’evitar abusar del fast food. També vam entendre que cal anar amb compte per assegurar-nos disposar d’informació certa i contrastada, més enllà de la publicitat que fan les grans companyies de menjar porqueria dels menús que ofereixen.

A veure què us semblen alguns dels nostres còmics:

1r Eso Monlau_ccdi21-22 by Cicle de Cinema i Drets del…

Alumnes de 1r d’ESO de l’escola Monlau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *