Reflexions de l’alumnat de 3r d’ESO del centre Molina al voltant dels infants que pateixen situacions de guerra

Som els i les alumnes de 3r d’ESO del centre Molina. Us presentem els murals que han resultat de dissenyar una campanya publicitària inspirada en escenes del film Los colores de la montaña i amb la idea que pogués ser duta a terme a l’institut, al barri o a tota la ciutat de Barcelona. Han sorgit de l’adaptació que hem fet de l’activitat creativa que proposa la guia didàctica de la pel·lícula, a desplegar a l’aula després de l’anada al cinema.

El professorat ens va acompanyar per tal que la problemàtica desenvolupada a Los colores de la montaña es veiés reflectida en la vida quotidiana real dels i les protagonistes, a mode d’exemple de les situacions que sofreixen molts milers d’infants de diferents països del món que viuen en situacions conflictives o bèl·liques.

L’objectiu de l’activitat ha estat que nosaltres ens conscienciéssim de la importància del dret a jugar, sobretot quan es veu vulnerat per situacions de guerra i/o violència. Per elaborar les nostres pròpies reflexions sobre el tema, ens ha anat molt bé dissenyar, en petits grups, les nostres pròpies campanyes publicitàries, basant-nos en el treball cooperatiu i un enfocament transversal entre les matèries d’Ètica, Tutoria, Socials, Plàstica i Català.

Aquí teniu els murals 🙂 Oi que us toquen la fibra?

Alumnes de 3r d’ESO del centre d’ensenyament Molina

One Comment on “Reflexions de l’alumnat de 3r d’ESO del centre Molina al voltant dels infants que pateixen situacions de guerra”

  1. Pingback: Reflexions de l'alumnat de 3r d'ESO del centre Molina al voltant dels infants que pateixen situacions de guerra al web de l'Ajuntament de Barcelona - Centros de enseñanza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *