Winky i el cavall màgic fa reflexionar als i les alumnes de l’escola Paideia sobre la importància de l’amistat

El 9 de novembre vam anar a veure la pel·lícula Winky i el cavall màgic als Cinemes Girona. Va ser en el marc del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, dedicat aquest curs a la temàtica Créixer jugant.

Un cop de nou a l’escola, els i les alumnes participants vam explicar a les nostres mestres que la pel·lícula ens havia agradat molt. A resultes d’obrir un debat sobre els temes que tractava i relacionar-los amb els drets dels infants, vam parlar sobretot de l’amistat. Vam arribar a la conclusió que la Winky tenia dos grans amics: el seu company de l’escola i el cavall. I vam comentar entre tots i totes com la Winky cuidava de l’un i de l’altre.

Vam fer un treball de comprensió de la pel·lícula i després dibuixos sobre les qüestions que havien anat sortint. A nosaltres ens agrada molt com han quedat… I a vosaltres?

Alumnes de l’escola Paideia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *