Ple total de la sala 1 a la sessi´ó per a lleure educatiu d’El zoo d’en Pitus’

L’activitat del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants del divendres 11 de novembre ha estat frenètica. A la tarda ha tingut lloc una segona projecció d’El zoo d’en Pitus, amb la sala 1 dels Cinemes Girona plena de gom a gom. El film escollit i la temàtica Barcelona dona molt de joc han tingut un efecte crida espectacular. A més, la sessió ha aplegat un públic molt divers, des de famílies amb infants ben petits fins a adolescents i joves.

A l’inici de la sessió i mentre anaven arribant els grups que venien de més lluny, entre tots i totes s’han anat desgranant algunes de les necessitats i demandes de la infància barcelonina. Espais on jugar amb els amics i les amigues, més parcs i zones on practicar esports, i un espai públic també pensat per a infants i joves han estat les qüestions més reivindicades. Des de diferents barris, s’ha posat l’accent en què tothom pugui gaudir d’una ciutat amable i amigable, i on poder viure dignament.

També s’ha fet un esment especial a projectar El zoo d’en Pitus, una pel·lícula feta a Barcelona, que retrata la vida d’una bona colla d’infants en un barri popular fa més de vint anys enrere. Aquesta mirada al passat ha servit per evidenciar tot allò que ha millorat a la ciutat, però també per fer notar la familiaritat i l’ambient comunitari que s’ha perdut en algunes zones. Aquesta apreciació ha servit per destacar la importància de l’acció solidària que emprenen els amics i les amigues d’en Pitus: construir un zoo per recollir diners i fer possible que es pugui curar d’una greu malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *