El dret a la ciutat protagonitza el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-23 aborda les necessitats i les demandes de la infància barcelonina al voltant del dret a la ciutat. Així mateix, busca desvetllar la consciència sobre el fet que nens i nenes, i nois i noies precisen un entorn urbà amable i amigable, que n’afavoreixi la qualitat de vida. Per viure dignament, és clau que puguin fruir d’un barri i d’una ciutat amb bones condicions socials, culturals i ambientals.

Els Cinemes Girona tornen a acollir les projeccions de les sis pel·lícules que conformen la programació d’aquesta nova edició, titulada Barcelona dona molt de joc. Com és habitual, consta de trenta sessions adreçades a escoles i instituts, espais de lleure educatiu, famílies i adolescents. En total, s’espera l’assistència de més de 4.200 alumnes d’educació infantil, primària, secundària i especial, amb una participació significativa dels deu districtes de la ciutat. I es preveu comptar amb la participació d’un miler més de persones a les sessions per a famílies, lleure educatiu i adolescents.

Hi ha programades quatre sessions de Cinema en Família en matinals de diumenge durant tot el mes de novembre. En elles, s’alternen dos films: Jacob, Mimi i els gossos del barri, i El zoo d’en Pitus. El diumenge 20 de novembre, coincidint amb la commemoració del dia dels drets dels infants, també hi ha una projecció per al públic adolescent, amb la pel·lícula documental Perifèria. L’única sessió de tarda va adreçada a entitats de lleure educatiu i té lloc el divendres 11 de novembre, en la qual es projecta també El zoo d’en Pitus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *