L’escola Mare de Déu de Montserrat treballa el film Dumbo

Us presentem les fotografies on es poden apreciar totes les feines que hem fet en relació a la pel·lícula de Dumbo.

La pluja d’idees i el debat que va sorgir arrel de les quatre preguntes va ser molt interessant i enriquidor.

La pel·lícula ens va encantar, n’hem xerrat molt i l’hem recomanat. Quant la feina de reflexió posterior, cada un/a de nosaltres va explicar una situació de la pel·lícula on s’observessin aquests tres drets (dret dels infants a la cura i l’afecte que els garanteixin el benestar; dret a ser tractats amb respecte, consideració i solidaritat; i dret a l’atenció i la protecció davant de situacions de discriminació i desemparament), i en vam buscar una fotografia que en fos representativa.

També vam realitzar un escape room (sessió d’1h) per acabar d’assimilar paraules clau treballades i adonar-nos que, amb tots els conceptes apresos i les reflexions dutes a terme, podem superar una sèrie de proves.

Alumnes de cicle superior de l’escola Mare de Déu de Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *