Arriba una nova edició del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

Coincidint amb la commemoració dels 30 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, l’edició 2019-20 del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants es durà a terme del 5 de novembre a l’1 de desembre als Cinemes Girona amb el lema Barcelona té cura dels infants. Enguany centra la mirada en els drets dels nens i les nenes a la cura i a la protecció, per tal d’assegurar-los tota l’atenció necessària per al seu benestar.

Ja han confirmat la participació un total de 5.271 alumnes, provinents de 33 escoles de primària i 3 d’educació especial, així com d’11 instituts i 5 centres d’educació especial en el cas de secundària. S’ompliran de gom a gom totes les sessions programades en horari lectiu, les previstes inicialment i les obertes per atendre la llista d’espera. Pel que fa a zones de la ciutat, assenyalar que un any més hi acudiran infants dels deu districtes de Barcelona.

Les pel·lícules que protagonitzen la cartellera de 2019-20 per a centres educatius, des dels nivells més menuts fins als més grans de l’escolaritat universal, són: Tipitips (educació infantil), Dumbo (cicle inicial de primària), Volant en llibertat (cicle mitjà de primària), La vida d’en Carbassó (cicle superior de primària), El buen maestro (1r i 2n d’ESO) i Les vides de Grace (3r i 4t d’ESO).

Dumbo, amb totes les places exhaurides més de dues setmanes abans de començar el cicle, i La vida d’en Carbassó, recomanada a partir de 7 anys, protagonitzen igualment les sessions familiars dels diumenges 10 i 24 de novembre, i 17 de novembre i 1 de desembre, respectivament. També hi ha programada una sessió de tarda adreçada a entitats de lleure educatiu el divendres 15 de novembre amb La vida d’en Carbassó i més de 200 reserves de places.

La novetat més destacada d’enguany és una nova sessió matinal, específica per a públic adolescent. Aquesta té la raó de ser en continuar oferint cinema per reflexionar sobre els drets dels infants a nois i noies que han crescut amb el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants. La sessió tindrà lloc el diumenge 24 de novembre a les 11h30’ i s’hi projectarà el film Les vides de Grace. El diumenge 1 de desembre clourà l’edició 2019-20 del cicle, just una setmana després.

Algunes imatges de l’edició passada, curs 2018-19, per obrir boca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *