Storyboard de l’alumnat de cicle superior de Mare de Déu de Montserrat sobre els drets dels infants a la diversitat

Tornem a ser l’alumnat de cicle superior de l’escola Mare de Déu de Montserrat. Hem enfocat l’activitat posterior a l’aula des de l’àrea de noves tecnologies i ens hem animat a crear un storyboard amb l’ordinador.

Ha estat una experiència molt xula i també complicada per a nosaltres. Però ja tenim aquí el nostre storyboard inspirat en tot el que hem après participant aquest curs al Cicle de Cinema dels Drets dels Infants. Estem molt satisfets/es de com ha quedat!

També l’hem relacionat amb el lema d’enguany de l’escola, que és De viatge cap a la igualtat, per treballar tot el tema de la igualtat de gènere.

Esperem que us agradi!!!

Alumnes de cicle superior de l’escola Mare de Déu de Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *