Còmics de 1r d’ESO del centre Molina sobre Créixer jugant

L’alumnat de 1r d’ESO del centre d’ensenyament Molina hem elaborat còmics seguint la suggeriment d’activitat creativa a l’aula que recomanava la guia didàctica de pel·lícula Un pont cap a Terabithia. En primer lloc, el professorat ens va recomanar que penséssim en tres parts del film que més ens havien impactat i/o agradat. Segons l’ordre narratiu de la història, les hem ordenat i hem dedicat una vinyeta a la primera i una altra a l’última. Les quatre vinyetes del mig ens han servit per explorar moments claus de la pel·lícula que passaven entre l’una i l’altra. Aquesta activitat ens ha anat molt bé per reflexionar al voltant de la història que explica Un pont cap a Terabithia i dels drets dels infants que s’hi detallen.

El professorat ens ha orientat a desplegar l’activitat de forma transversal entre les matèries de Tutoria, Ètica, Plàstica i Català. Així mateix, han buscat la fórmula perquè tots els treballs es poguessin després comentar a classe i així anar aprofundint en les temàtiques que hem ressaltat en els còmics.

Us compartim deu dels còmics realitzats. Esperem que us agradin!!!

Alumnes de 1r d’ESO del centre d’ensenyament Molina

One Comment on “Còmics de 1r d’ESO del centre Molina sobre Créixer jugant”

  1. Pingback: Còmics de 1r d'ESO del centre Molina al web de l'Ajuntament de Barcelona - Centros de enseñanza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *