Els drets dels infants vinculats a Créixer jugant exposats per 2n d’ESO del Príncep de Viana

L’alumnat de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana vam treballar prèviament la pel·lícula Un pont cap a Terabithia, abans d’anar al cinema, amb la qual cosa vam poder compartir les nostres idees amb la resta d’alumnes dels altres centres assistents.

Un cop a l’aula novament, ens vam organitzar en subgrups de cinc persones. Cada un dels equips formats vam idear i realitzar una presentació que posés en valor quines escenes del film reflectien els drets vinculats a Créixer jugant i també què aportaven el joc i la imaginació a la vida dels i les protagonistes.

Hem triat aquestes tres presentacions per compartir amb tots i totes vosaltres la nostra feina! Esperem que les trobeu molt interessants 🙂

Alumnes de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *