A P4 de l’escola Nou Patufet dibuixem els drets dels infants a jugar

A l’escola Nou Patufet, al nivell de P4, vam fer un treball previ i posterior a la projecció dels curts que configuraven la sessió Juguem com la petita Anna i en Ludovic, tal i com se’ns proposava a la seqüència didàctica del programa Cicle de Cinema i Drets dels Infants, dedicat aquest curs a Créixer jugant.

Després d’anar als Cinemes Girona, vam desplegar una activitat creativa, per grups de 4/5 alumnes, on els infants van parlar dels curts visionats, van fer un dibuix conjunt d’una part dels curts i ho van explicar a la resta de la classe. Aquestes exposicions ens van servir per anar recordant els drets que es treballaven aquest any.

Ha estat una experiència molt positiva!!!

Descarregar en pdf.

Alumnes de P4 de l’escola Nou Patufet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *