A Barcelona convivim en la diversitat

Els drets dels infants apel·len a respectar els trets diferencials dels nens i les nenes en totes i cada una de les diversitats. Posen en valor la necessitat d’una coexistència harmònica entre totes les persones i comunitats, molt especialment dels infants. Assenyalen com la cura i el respecte de la diferència fan millorar la convivència i construeixen una societat més rica, plural i humana.

Des d’aquesta perspectiva, en el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants volem motivar el debat i la reflexió sobre la diversitat i el dret a la diferència. La idea és apuntar conjuntament quins elements ens ajuden a fer de Barcelona una ciutat oberta a la convivència i al respecte de les diversitats.

Calendari de novembre de 2018

Obertura de portes de les sessions escolars: 9h o 9,30h – Obertura de guixeta de les sessions familiars: 10,15h

Descarregar PDF

Programa

Fulletó

Programa de projeccions
escolars i familiars

Descarregar PDF
Díptic famílies

Programa de projeccions
familiars

Descarregar PDF
Cartell famílies

Cartell de les projeccions
Cinema en Família

Descarregar PDF
Lleure educatiu

Flyer de les projeccions per a lleure educatiu

Descarregar PDF

Darrers tuits

6 days ago
📢📣Famílies!!! Adolescents!!! Lleure educatiu!!! 📌 Aquest novembre, @CCDretsInfants ofereix una extensa programació als @Cinemes_Girona sobre els drets a les cures i al benestar dels infants. Matins diumenge 10, 17, 24/11 i 1/12 i tarda divendres 15/11: https://t.co/K260pcr2Mq https://t.co/7pzAMxikop CCDretsInfants photo
11 months ago
20 NOV // #DiaDretsInfància doble sessió 3r i 4t ESO @CCDretsInfants @Cinemes_Girona x projectar Fucking Amal ( https://t.co/GVSU8qvzGq), oda a la llibertat d'orientació sexual d'adolescents, i crida a foragitar bullying, etiquetes i pressió de grup dels instituts de secundària!!! https://t.co/AJrMc2hFar CCDretsInfants photo

Darrers posts a Facebook

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

L’objectiu del Cicle de Cinema i Drets dels Infants és potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants, a partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules. Aquest cicle és un programa educatiu engegat l’any 2000 que promou el Departament de Promoció de la Infància de l’Àrea de Drets Socials en col·laboració amb l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. Si en una primera etapa s’adreçava només als centres educatius, des de 2009 el projecte es va obrir a totes les famílies de la ciutat. Cada any convida els uns i les altres a participar en una proposta que combina lleure, diàleg i aprenentatge.
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants1 week ago
"Barcelona té cura dels infants" és el tema al voltant del qual gira el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants que tornarà tenir lloc als Cinemes Girona per sisè any consecutiu, aquest cop també de la mà de Teleduca. Educacio i Comunicacio SCP.
Tenim bona part de les sessions escolars a tope (a primària fins i tot amb llista d'espera!) però encara podeu apuntar-vos per venir a veure #Tipitips amb P3, P4 i/o P5. Dies 5 i 6 de novembre de 10h a 11h30'.
L'experiència de viure i comprendre les cures des de la perspectiva d'educació infantil us encantarà 🙂 Aquest any tenim una proposta cinematogràfica molt adequada per als més menuts i menudes.
http://www.cinemadretsinfants.cat/2019/08/02/barcelona-te-cura-dels-infants-2019-20/
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants2 months ago
Vegeu tota la informació del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants actualitzada al web: http://www.cinemadretsinfants.cat/
Atenció perquè 2019 és una data de commemoracions:
- 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'Infant
- 20 edicions del #CicledeCinemadelsDretsdelsInfants
- 10 anys del #CinemaEnFamília
- 4a programació específica per a #lleureeducatiu
- 1r tastet d'una #matinaladolescent
Impossible un calendari de novembre més complet!!! Com sempre, als Cinemes Girona 🙂
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants
Cicle de Cinema dels Drets dels Infants2 months ago
Programació 2019-20 del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants!!! #Barcelonatécuradelsinfants

Xarxes socials

Comparteix aquest blog

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *